Komma igånghjälp

Installation av system samt en snabb genomgång för att komma igång ser till att du direkt kan starta med det dagliga arbetet.

Registreringshjälp

Ofta kan startsträckan för ett administrativt system verka lång och mängden uppgifter som ska registreras vara stor. Samtidigt är det viktigt att allt blir rätt från början. Vi kan hjälpa er med registrering av uppgifter.

Kurs på plats

Även om våra ordinarie kurser och seminarier ger en heltäckande utbildning i FAS kan det i många fall vara värdefullt med en personlig utbildning på plats där vi tillsammans kan forma kursen helt efter era önskemål och behov.

Bemanningshjälp

Behöver ni tillfällig bemanningshjälp? Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet av Svenska Kyrkan och dess administration kan vi på kort tid sätta oss in i er verksamhet och ta oss an de dagliga arbetsuppgifterna.

Telefonutbildning

Som ett komplement eller alternativ till kurs på plats kan vi även erbjuda distansutbildning per telefon.

Organisationsanalys

Förutom att det ofta saknas tid att se över och förbättra den egna verksamheten kan det i många fall vara bättre med någon som inte bara ser på organisationen från insidan. Vi kan erbjuda allt från små enkla tips till en fullständig genomgång och strategi.